Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 80 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 1+2 félszoba
Telek terület 350 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2021
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
Terasz 6 m²
Diósdon a szabadság érzete járhatja át….
azokat, akik megveszik ezt panorámás környezetben épülő ikerházi lakások egyikét. Budapesthez közel (15 km), de mégis kellemes vidéki környezetben tölthetik a minden napokat az első tulajdonosok. A mai kor építészeti stílusában épülő egyszintes ikerházi lakások mintegy 80 nm-esek, háromszobásak, duplakomfortosak, összközművesek. A lakások fűtését és melegvíz ellátását zárt égésterű, kondenzációs falikazán biztosítja. A hőleadás radiátoros és padlófűtés formájában történik, kiegészítve split klímával is. A tervezettől eltérő igények pl. burkolatok, felár ellenében megoldhatók.
Fizetési ütem: első részlet 30% (10% foglaló, 20% tulajdonjog fenntartás), második részlet 20%, amikor a falak már állnak, harmadik ütem 50%. Birtokba adás a teljes vételár megfizetését követően.
Diósd kedves, nyugodt kisváros, Budapest közvetlen szomszédságában annak minden előnyével. A legutolsó felmérés szerint város 10,603 lelket számlál. Noha Diósd lakóinak száma az elmúlt 20 évben megsokszorozódott, igyekeznek megtartani annak kedves, nyugodt, barátságos jellegét, ahol az emberek köszönnek egymásnak, beszélgetnek, néven szólítják a boltost, a virágost.
Érdemes egy sétát tenni a Kápolnakertben, visszarepülni a múltba a diósdi Tájházban, megnézni a régi kőbányát, vagy a Rádió- és Televízió Múzeumot. A séta során megéhezett, térjen be Diósd kiváló éttermeinek egyikébe, ahol kellemes környezet és barátságos kiszolgálás várja.
Javaslom a tisztelt érdeklődőknek még időben foglalják le a jövőbeni ingatlanukat ezen a kellemes, élhető környéken!

Ár

Irányár 56.8 millió Ft (684.34 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KEJÓ Ingatlan
Név Kecskeméti József
Telefon +36 70 379 Mutasd
Email kejoingatlan@ Mutasd