Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 90 m²
Építési állapot használt
Építési mód vegyes
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 1300 m²
Komfort összkomfort
Fűtés elektromos panel
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: luxus
Épült kb. 1970
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Hagyományos külső, extra belső! ÁRESÉS! AKCIÓ!
Tóalmáson várja új tulajdonosát ez a minden korszerű és extra műszaki berendezésekkel felszerelt családi ház. A kétszobás, amerikai konyhás ingatlan valóban extra berendezésekkel lett felszerelve: az ingatlan teljes fűtését az un. energiatakarékos norvég panelek adják minden helyiségben, a konyhabútor teljesen gépesített (mosogatógép, cirkó, villanytűzhely- és sütő, szag- és páraelszívó), és a fürdőszoba is a kor követelményeinek megfelelő állapotú. A melegvizet új, korszerű Ariston típusú villanybojler adja. Minden nyílászáró redőnyös és újonnan cserélve (thermopán üvegezésűek). Az ingatlan belülről hőszigetelve (gipszkartonnal, mögötte kőzetgyapottal). A biztonságot szolgálja a riasztó- és kamera rendszer. A kert parkosított állapotú. Az aszfaltozott, tágas utcából percek alatt eljuthatunk minden fontos, a napi megélhetéshez szükséges szolgáltatáshoz. Az eladó az új tulajdonost frissen festett új külső színezéssel fogja várni.
Mivel az ingatlan közel van az Andrássy kastélyhoz az ottani faóriások hatása, az igazán üde levegő szinte a kertből is érezhető.

Tóalmás kiválóan ellátott a vásárlási lehetőségekkel. Biztosított a háziorvosi, gyógyszertári, általános iskolai, óvodai, hitéleti lehetőség. A helyi gyógyfürdő is várja a reumatikus, ízületi problémákkal küzdő betegeket. Kellemes pihenésre nyújt lehetőséget ősfás parkjával az Andrássy kastély és környéke. A jól működő tömegközlekedési lehetőség (közvetlen buszjárat az Örs-vezér téri és a Stadionok Metró-állomásokhoz), is biztosítja a budapesti közelséget, autóval pedig jó félóra alatt a fővárosban lehetünk. Nagykáta, Jászberény, Hatvan is kb. 15-20 percen belül autóval elérhető. Ne hagyja ki ezt az „alkalmi” lehetőséget. Hívjon, nézze meg és a végén biztos, hogy MEGEGYEZÜNK!Ár

Irányár 22,5 millió Ft (250 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KEJÓ Ingatlan
Név Kecskeméti József
Telefon +36 70 379 Mutasd
Email kejoingatlan@ Mutasd