Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 110 m²
Építési állapot használt
Építési mód könnyűszerkezetes
Szobák száma 3+1 félszoba
Telek terület 406 m²
Parkolás
Komfort összkomfort
Fűtés vegyes
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: kitűnő
Épült kb. 2010
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: nincs
gáz: nincs
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Könnyű nyári családi csoda! Alkalmi áron!!
Ki gondolná, hogy Tóalmáson is látható és ráadásul eladó ez az „amerikai típusú” modern, korszerű műszaki állapotú, könnyűszerkezetű, nagyon olcsó fenntartású ház. Az ingatlan helyiségei ideálisan szekcionáltak, praktikusan és „életszerűen” lettek kialakítva. A kellemes hatású nappali mellett még három, külön bejáratú hálószobát találunk. A centrális folyosóról nyílik még a fürdőszoba, konyha, étkező. A fedett és nyitott teraszok teszik még kellemesé az itt lakók életét. A ház központi fűtését a vegyes tüzelésű kazán szolgálja ki, de jó szolgálatot tud tenni a két inverteres klíma is (télen fűt, nyáron hűt). A fürdőszoba padlófűtéssel van megoldva. A melegvizet villanybojler adja. A szobák parkettával, az egyéb helyiségek minőségi járólappal burkoltak. A nyílászárók termopán üvegezésűek és redőnnyel, reluxával, automata szúnyoghálóval ellátottak. Az ingatlan három éve teljes műszaki felújításon esett át (értve alatta a tetőt, elektromos hálózatot – három fázis, éjszakai áram – külső belső hőszigetelést). A padlástér teljes mértékig kihasználható raktározási célokra. Az ingatlan a távfelügyelethez bekötött riasztóval van ellátva. A kert parkosított, ahol több gépkocsi beállási lehetősége is biztosított.
Megállapítható, hogy erre az ingatlanra belépve az embert egy „minőségi életérzés” keríti hatalmába. Végleges, állandó otthonként ajánlom az érdeklődők figyelmébe.

Tóalmás kiválóan ellátott a napi megélhetéshez szükséges vásárlási lehetőségekkel. Biztosított a háziorvosi, gyógyszertári, általános iskolai, óvodai, hitéleti lehetőség. A helyi gyógyfürdő is várja a reumatikus, ízületi problémákkal küzdő betegeket. Kellemes pihenésre nyújt lehetőséget ősfás parkjával az Andrássy kastély és környéke. A jól működő tömegközlekedési lehetőség (közvetlen buszjárat az Örs-vezér téri és a Stadionok Metró-állomásokhoz), is biztosítja a budapesti közelséget, autóval pedig jó félóra alatt a fővárosban lehetünk. Nagykáta, Jászberény, Hatvan is kb. 15-20 percen belül autóval elérhető. Ne hagyja ki ezt az „alkalmi” lehetőséget. Hívjon, nézze meg és a végén biztos, hogy MEGEGYEZÜNK!

Ár

Irányár 17,3 millió Ft (157 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KEJÓ Ingatlan
Név Kecskeméti József
Telefon +36 70 379 Mutasd
Email kejoingatlan@ Mutasd