Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 65 m²
Építési állapot használt
Építési mód fa
Szobák száma 2+2 félszoba
Telek terület 250 m²
Komfort komfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: részben felújított
belül: részben felújított
Épült kb. 2000
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: nincs
gáz: nincs
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Nem csak a szín számít, hanem…
Nem csak a szín számít, (amit még rá kell tenni a házra) hanem az, hogy kívül-belül hőszigetelt ez a Tóalmáson - a gyógyfürdő és strand közelében - eladó, télen-nyáron lakható nyaraló. A ház fűtése elektromos cirkóval van megoldva, radiátorokon keresztűl. A melegvizet okos villanybojler adja. A kellemes és praktikus kialakítású nappalin kívül még találunk három hálószobát is. A ma elvárható kialakítású fürdőszobában találjuk a toalettet is. A szobákban a burkolat laminált parketta, egyéb helyeken járólapot találunk. Az elektromos hálózat teljes felújításon esett át. A nyílászárók újonnan cserélve (műanyag, thermopán üvegezésűek). A ház riasztóval és kamerákkal szerelve. Az ingatlan jó helyen „fekszik”, mivel pár perces sétával elérhető minden fontos, szolgáltatás. Tóalmás kiválóan ellátott a napi megélhetéshez szükséges vásárlási lehetőségekkel. Biztosított a háziorvosi, gyógyszertári, általános iskolai, óvodai, hitéleti lehetőség. A helyi gyógyfürdő is várja a reumatikus, ízületi problémákkal küzdő betegeket. Kellemes pihenésre nyújt lehetőséget ős fás parkjával az Andrássy-kastély és környéke. A jól működő tömegközlekedési lehetőség (közvetlen buszjárat az Örs-vezér téri és a Stadionok Metró-állomásokhoz), is biztosítja a budapesti közelséget, autóval pedig jó félóra alatt a fővárosban lehetünk. Ne hagyja ki ezt az „alkalmi” lehetőséget. Hívjon, nézze meg és a végén biztos, hogy MEGEGYEZÜNK!

Az eladó egyéni ajánlása:

1 éve teljesen felújított még a falak is cserélve, új tető, 1 nagy szoba, 2 félszoba, 1 amerikai konyhás nappali, 65 nm a ház. Riasztó, klíma, kamera, új vízvezetékek, cirkó fűtés (csövei padlóban vezetve, így télen a padló is meleg), új kerítés, internet UPC,
kétszer szigetelt (érintésvédelem) új villanyvezetékelés, okos villanybojler (még garanciás), rádiós-telefonos zuhanykabin (még garanciás), minden ablakon redőny és szúnyogháló. Szemben üres ház, balra üres telek, jobbra idős normális néni aki csak nyáron tartózkodik itt. Igazi zavartalan nyugalom. Telek 250 nm. A ház könnyűszerkezetes, falai 20 cm vastagságú, belül 10 cm szigetelés kívül is 10 cm. Így nyáron hűvös, télen pedig extra meleg. A telken van még egy kis téglaház ami tároló, szoba, nyári konyha ki minek használná, plusz egy wc hozzá. Közbiztonság kiváló, 3 bolt, orvos, fogászat, iskola, óvoda, busz, horgásztó, strand, kastély, kemping a faluban. Budapest 45 km-re. Faluközösség normális, segítőkészek, sok falusi programmal (mikulás vonat, falulagzi, sörfesztivál stb.) Szeretünk itt élni, épp ezért ugyan itt veszünk mi is házat, csak nagyobb kert a cél vállalkozás miatt.


Ár

Irányár 14,5 millió Ft (223,08 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KEJÓ Ingatlan
Név Kecskeméti József
Telefon +36 70 379 Mutasd
Email kejoingatlan@ Mutasd