Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 160 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 738 m²
Parkolás van teremgarázs
Komfort duplakomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: átlagos
Épült kb. 1970
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Szecsői alapos, takaros. Generációk találkozása!
Összeköltözők figyelem! Megtalálták, amit kerestek! Az agglomerációban, Budapesttől nem messze, Tápiószecsőn található ez a remek állapotú stabil alapokon nyugvó többszintes családi ház. Az öt teljes szobás ház összközműves, melynek fűtésére lehetőség van a gázkazánnal, de ott van mellette a vegyestüzelésű kazán is. A melegvizet villanybojler adja. Az ingatlan duplakomfortos, mivel úgy a földszinten, mint az emeleten fürdőszoba található. Az étkezővel egybenyitott konyha kényelmes lehetőséget nyújt a családi étkezések lebonyolítására. A pinceszinten lévő helyiségek alkalmasak a tárolási igények megoldására. Itt található az önálló garázs is. A gondozott parkosított kertrész mellett még találunk egy különálló műhelyt is (szerelőaknával). A ház alkalmas két generáció kényelmes együttélésére, akár családi vállalkozás folytatására is. Az ingatlan percekre van minden fontos, a napi megélhetéshez szükséges szolgáltatáshoz. Tápiószecsőről Budapest elővárosi vasútvonalon a Keletibe, valamint menetrend szerint közlekedő autóbusszal is megközelíthető.
Tápiószecső központján halad át a 31-es főútvonal, továbbá több útvonalon is megközelíthető a falu.
A falu természetvédelmi értékei az Alsó - és Felső Tápió, a vasútállomás szomszédságában lévő horgásztó és szabadidő komplexum.
A településen szinte teljes a villany-, gáz-, telefon-, vezetékes és vezeték nélküli internet; kábeltelevízió Az alapszintű lakossági szolgáltatások elérhetőek a településen. A betegellátás két felnőtt háziorvosi körzetben, egy gyermek háziorvosi körzetben, valamint fogászati ellátás történik.
A gyermekek oktatása, nevelése két óvodai körzetben, 2-2 tagóvodával, oktatása általános - és alapfokú művészeti iskola keretében biztosítja a település.

Jöjjön, nézze meg ezt a többgenerációs lehetőségeket nyújtó ingatlant. A vége az lesz, hogy MEGEGYEZÜNK!

Ár

Irányár 34,9 millió Ft (218 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KEJÓ Ingatlan
Név Kecskeméti József
Telefon +36 70 379 Mutasd
Email kejoingatlan@ Mutasd