Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 103 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2+2 félszoba
Telek terület 1600 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült kb. 2000
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Szecsői családi csoda, parkosított kerttel!
Budapesttől jó félórára Tápiószecsőn – alkalmi áron – eladó ez a csodálatos családi ház, pompás parkosított kerttel körülvéve. A kétszintes, villaszerű épületben a földszinti nappali mellett találunk még a felsőszinten három külön bejáratú hálószobát és egy galériát is. A földszinten továbbá étkezős konyhát, minőségi fürdőszobát (és egy másikat az emeleten szerelésre előkészített állapotban), közlekedőket, előszobát. Az épület teljes mértékig alápincézett, ahol egyúttal egy garázs is található, továbbá itt találjuk a központifűtést kiszolgáló gázkazánt és a vegyestüzelésű kazánt is. A szobákban a burkolatok: laminált parketta, padlószőnyeg, egyéb helyeken járólapozva. Az épület nikecellel borítva, ezzel is segítve az épület hőtartó képességét. A melegvizet villanybojler adja, melyet segít a meglévő három fázis is. Az ingatlan összközműves és tehermentes. Tápiószecsőről Budapest elővárosi vasútvonalon a Keletibe, valamint menetrend szerint közlekedő autóbusszal is megközelíthető.
Tápiószecső központján halad át a 31-es főútvonal, továbbá több útvonalon is megközelíthető a falu.
A nagyközség legrégebb óta fennálló épülete a Szent Miklós püspök tiszteletére felszentelt Római Katolikus Templom. Látnivaló a Magdolna-telepen található Hevesy-kastély.
A falu természetvédelmi értékei az Alsó - és Felső Tápió, a vasútállomás szomszédságában lévő horgásztó és szabadidő komplexum.
A településen szinte teljes a villany-, gáz-, telefon-, vezetékes és vezeték nélküli internet; kábeltelevízió Az alapszintű lakossági szolgáltatások elérhetőek a településen. A betegellátás két felnőtt háziorvosi körzetben, egy gyermek háziorvosi körzetben, valamint fogászati ellátás történik.
A gyermekek oktatása, nevelése két óvodai körzetben, 2-2 tagóvodával, oktatása általános - és alapfokú művészeti iskola keretében biztosítja a település.

Jöjjön, nézze meg ezt a csodálatos lehetőségeket nyújtó ingatlant. A vége az lesz, hogy MEGEGYEZÜNK!

Ár

Irányár 27,9 millió Ft (270 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KEJÓ Ingatlan
Név Kecskeméti József
Telefon +36 70 379 Mutasd
Email kejoingatlan@ Mutasd